BOLTA
Enerji Haberleri

Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalar: Evinizin Her Yerinde Rüzgârsız Serinlik

Samsung_klima

Tek Dış Ünite ile Çoklu Oda İklimlendirme

Samsung Electronics’in Multi Split klimaları, balkon veya bahçe gibi alanlara yerleştirilebilen tek bir dış üniteyle, beş odaya kadar iklimlendirme sağlar. Bu sistem, yaşam alanlarında kayıplara neden olmadan daha düşük ses seviyesi sunar. Ayrıca, her oda için ayrı dış ünite gerektirmediği için dış cephede görüntü kirliliğini de engeller.

Rüzgârsız Serinlik ve Kullanıcı Dostu Özellikler

Samsung’un WindFree özelliğine sahip duvar tipi, tek yön kaset tipi ve kanal tipi iç ünite seçenekleri, rüzgârsız serinlik sunar. Yazın en sıcak aylarında, tek dış üniteyle birden fazla odada iç ünite kurulumuna olanak tanır ve etkili serinlik sağlar. Bu sistem, 2’den 5’e kadar odayı tek bir dış üniteyle iklimlendirme imkanı sunar.

Samsung klima Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalar: Evinizin Her Yerinde Rüzgârsız Serinlik iklimlendirme

Alandan Tasarruf ve Estetik

Multi Split klimalar, tek bir dış ünite kullanarak alan tasarrufu sağlar ve dış ünitelerle oluşan görüntü kirliliğini önler. Bu sistem, mimari tasarımlara daha kolay uyum sağlar ve düşük sesle çalışır. Tek dış ünitenin sağladığı avantajlar sayesinde kullanıcılar, alan kullanımı açısından tasarruflu, sessiz ve estetik bir iklimlendirme deneyimi yaşar.

WindFree Teknolojisi ile Konforlu Serinlik

Multi Split klimaların WindFree teknolojisine sahip iç ünite modelleri, düşük hızdaki hava akışıyla durgun hava ortamı oluşturur ve rahatsız edici esinti hissi yaratmaz. Bu teknoloji, yaz boyunca etkili ve rüzgârsız bir iklimlendirme sunar.

Çeşitli İç Ünite Seçenekleri

Multi Split klimalar, Duvar Tipi, Kanal Tipi ve Tek Yön Kaset iç ünite seçenekleriyle çeşitli mekanlarda farklı iklimlendirme ihtiyaçlarını karşılar. Geniş iç ünite seçenek yelpazesi, alan tasarrufu ve sessiz çalışma avantajlarının yanında kullanıcılara iklimlendirme çözümünde esneklik sunar.

Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalar: Evinizin Her Yerinde Rüzgârsız Serinlik yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      iklimlendirme      Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalar: Evinizin Her Yerinde Rüzgârsız Serinlik

Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalar: Evinizin Her Yerinde Rüzgârsız Serinlik
Tek Dış Ünite ile Çoklu Oda İklimlendirme Samsung Electronics’in Multi Split klimaları, balkon veya bahçe gibi alanlara yerleştirilebilen tek bir dış üniteyle, beş odaya k…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-07-22
Enable Notifications OK No thanks