BOLTA
Enerji Haberleri

LG Energy Solution İlk Kez Türkiye Pazarında!

LG_Energy_Solution

LG Energy Solution, Ennag ile İş Birliği

LG Energy Solution, Ennag ile yaptığı ortaklık sayesinde yüksek performanslı ve güvenli enerji depolama çözümlerini Türkiye pazarına sunuyor. Bu iş birliği, sürdürülebilir enerji çözümlerinin Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmasını sağlıyor.

LG Energy Solution LG Energy Solution İlk Kez Türkiye Pazarında! Enerji Bülteni

Türkiye Hamlesi: LG Energy Solution

LG Energy Solution, yenilenebilir enerji depolama sistemleri ile Türkiye pazarına adım atıyor. Ennag ile yapılan distribütörlük anlaşması sayesinde LG’nin güçlü enerji depolama sistemleri, hem evsel hem de endüstriyel ihtiyaçları karşılayacak şekilde Türkiye’de satışa sunulacak.

LG Güç Depolama Çözümleri Türkiye’de

LG Energy Solution tarafından üretilen bataryalar, dayanıklı yapıları ile uzun yıllar yenilenebilir enerji kullanma imkanı sağlıyor. Zemine veya duvara monte edilebilen modüler sistemler, çok yönlü kullanımları sayesinde farklı ihtiyaç ve koşullara uyum sağlayarak sürdürülebilir enerji kullanımını mümkün kılıyor.

Bireysel ve Kurumsal Kullanım için LG FLEX Batarya

Bireysel ve kurumsal kullanım için geliştirilen LG FLEX batarya, LG Energy Solution’ın resmi Türkiye distribütörü Ennag aracılığıyla satış noktalarında yerini alacak. Bu batarya, sürdürülebilir bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

LG Energy Solution’ın Türkiye Vizyonu

LG Energy Solution Teknik Satış Yöneticisi Kemal Aydoğan, Türkiye pazarına giriş ile ilgili şunları söyledi: “LG Energy Solution olarak, 30 yıllık deneyim, teknoloji ve kalite ile pazara Ennag distribütörlüğünde giriş yapmaktan gurur duyuyoruz. Türk pazarında büyük bir potansiyel görüyoruz, özellikle konut ölçekli bataryalara olan ilgi ve Türk kullanıcılarının kaliteye verdiği değer nedeniyle. Ennag’in bu konudaki öncü rolü, teknolojimizi son kullanıcılara ulaştırmamıza ve pazarda güçlü bir varlık göstermemize yardımcı olacaktır.”

Ennag’ın LG Energy Solution ile İş Birliği

Ennag kurucusu Erman Toprak, LG Energy Solution ile yapılan iş birliğinin önemine değinerek şunları belirtti: “Ennag olarak, sadece bugünün değil yarının ihtiyaçlarına yönelik teknolojik ürün çeşitliliği ve kapsamlı hizmet anlayışımızla daha iyi bir gelecek için buradayız. Bu doğrultuda pazar lideri LG Energy Solution ile heyecan verici bir ortaklık kurduk. LG’nin dünya genelinde yüksek teknoloji ile ürettiği hem endüstriyel hem de evsel bataryaları artık Türkiye pazarında tanıtmak ve dağıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

LG Energy Solution İlk Kez Türkiye Pazarında! yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Enerji Bülteni      LG Energy Solution İlk Kez Türkiye Pazarında!

LG Energy Solution İlk Kez Türkiye Pazarında!
LG Energy Solution, Ennag ile İş Birliği LG Energy Solution, Ennag ile yaptığı ortaklık sayesinde yüksek performanslı ve güvenli enerji depolama çözümlerini Türkiye pazarı…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-07-23
Enable Notifications OK No thanks