BOLTA
Enerji Haberleri

Çeşme Termal Kür Merkezi Yapımı Hızla Devam Ediyor

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli’den Termal Kür Merkezi inşaatını yerinde kontrol etti.

İzmir’in Çeşme ilçesinde Belediye Başkanı Lâl Denizli, Ilıca’da inşası devam eden Çeşme Termal Kür Merkezi’nin saha kontrolünü gerçekleştirdi. Çeşme Belediyesi Fen İşleri Müdürü Furkan Yiğit ve ekiplerinin de katıldığı toplantıda, projenin imalat süreci detaylandırıldı.

Başkan Lâl Denizli, projenin tamamen yenilenerek yapılan değişikliklerin yeniden projelendirilmesini incelediklerini belirtti. Başkan Denizli, “Günübirlik tesisimizi şimdi misafirlerimizin konaklayabilecekleri, aynı zamanda sosyalleşip vakit geçirebilecekleri bir alana dönüştürüyoruz. Otopark alanı, yeşil alanlar, yeni bir meydan, kafeler ve restoranlar gibi birçok yenilikle Çeşme Termal Kür Merkezi, hem yerli hem de yabancı misafirlerimiz için benzersiz bir deneyim sunacak. Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürerek, Çeşme’mize değer katmaya devam ediyoruz,” dedi.

The post Çeşme Termal Kür Merkezi Yapımı Hızla Devam Ediyor appeared first on Jeotermal Haber.

#
Anasayfa      Çeşme Termal      Çeşme Termal Kür Merkezi Yapımı Hızla Devam Ediyor

Çeşme Termal Kür Merkezi Yapımı Hızla Devam Ediyor
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli’den Termal Kür Merkezi inşaatını yerinde kontrol etti. İzmir’in Çeşme ilçesinde Belediye Başkanı Lâl Denizli, Ilıca’da inşası devam ede…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-07-29
Enable Notifications OK No thanks