BOLTA
Enerji Haberleri

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yaz Staj Programı SPARK ile Gençlerin Kariyer Yolculuğunu Destekliyor

enerjisa_spark_eğitim

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, Türkiye’nin enerji dönüşümüne ‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ vizyonuyla öncülük ediyor. Bu yıl, Yaz Staj Programı SPARK ile 170 üniversiteli gencin kariyer yolculuklarına ilk adımlarını atmalarını sağladı. Program, enerji sektörüne yeni yetenekler kazandırarak ülke istihdamına katkıda bulunuyor ve gençlere kariyer ve eğitim fırsatları sunuyor.

SPARK Programı ve Sürdürülebilirlik
Enerjisa Dağıtım Şirketleri, sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla projeler üretiyor. SPARK Yaz Staj Programı, kişisel gelişim, koçluk desteği, proje çalışması, teknik gezi ve proje sunumu aşamalarını içeriyor. 2021 yılından bu yana devam eden programın 2024 yılı kapanış etkinliğinde, 170 katılımcı sertifikalarını aldı.

Başvuru ve Katılım
SPARK Yaz Staj Programı, üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İktisadi ve İdari Bilimler veya Sosyal Bilimler Fakülteleri’nde 3. veya 4. sınıfta olan öğrencilerin başvurularını kabul ediyor. 2024 yılında 154 üniversiteden 4827 başvuru değerlendirildi ve 54 üniversiteden 170 katılımcı programa katılmaya hak kazandı. Son üç yılda ise 154 üniversiteden 8418 aday başvuru yaparken, 365 katılımcı programa dahil oldu.

enerjisa spark egitim Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yaz Staj Programı SPARK ile Gençlerin Kariyer Yolculuğunu Destekliyor Başkent EDAŞ

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Oğuzhan Özsürekci’nin Açıklamaları
Genel Müdür Oğuzhan Özsürekci, “Türkiye’de 3 elektrik dağıtım bölgesinde, 14 ilde 22 milyondan fazla kullanıcıya kaliteli, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti sunarken en değerli kaynağımızın insan olduğunu biliyoruz. SPARK Yaz Staj Programı ile her yıl onlarca üniversiteli genci Enerjisa Dağıtım Şirketleri ve elektrik dağıtım sektörü ile tanıştırıyoruz. Bu program, gençlerin iş hayatını tecrübe etmelerini ve deneyimlerini güçlendirmelerini destekliyor.” dedi.

Enerjisa Enerji İnsan ve Kültür Bölüm Başkanı Yakup Aydilek’in Açıklamaları
Yakup Aydilek, “She-Energy, Enter, Enbiz, Geleceğini Kuran Genç Kadınlar ve SPARK gibi programlarla kapsayıcılığı, cinsiyet eşitliğini, gönüllülük kültürünü, istihdamı ve gelişim süreçlerini destekliyoruz. SPARK ile üniversiteli gençleri proje koçlarımızla buluşturarak, projeler üretmelerine ve kariyer yolculuklarını şekillendirmelerine destek sağlıyoruz. Sektörün sürdürülebilir enerji dönüşümüne öncülük ederken, genç yeteneklerin kariyer yolculuğuna da katkı sağlıyoruz.” dedi.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Hakkında
Yatırım, teknoloji ve müşteri memnuniyeti gibi alanlarda elektrik dağıtım sektörüne öncülük eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta; AYEDAŞ ile İstanbul Anadolu Yakası’nda; Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Kilis, Mersin, Osmaniye ve Hatay’da faaliyetlerini sürdürüyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yaz Staj Programı SPARK ile Gençlerin Kariyer Yolculuğunu Destekliyor yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Başkent EDAŞ      Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yaz Staj Programı SPARK ile Gençlerin Kariyer Yolculuğunu Destekliyor

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yaz Staj Programı SPARK ile Gençlerin Kariyer Yolculuğunu Destekliyor
Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, Türkiye’nin enerji dönüşümüne ‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ vizyonuyla öncülük ediyor. Bu yıl, Yaz Sta…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-06
Enable Notifications OK No thanks