BOLTA
Enerji Haberleri

Karadeniz Holding CEO’su Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu Olarak Atandı

karadeniz_holding_Orhan_Remzi_Karadeniz

Diplomatik Dönüm Noktası
Karadeniz Holding CEO’su Orhan Remzi Karadeniz, Seyşeller Cumhuriyeti’nin İstanbul Fahri Konsolosu olarak atandı. Bu atama, turizm cenneti Seyşeller ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerde önemli bir adım oluşturuyor.

İlişkileri Güçlendirme Adımı
Afrika kıtasına bağlı ada ülkesi Seyşeller Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki diplomatik ve ticari ilişkileri pekiştirmek amacıyla, Karadeniz Holding CEO’su Orhan Remzi Karadeniz, Seyşeller Cumhuriyeti’nin İstanbul Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi. Karadeniz Holding, dünyanın en büyük enerji gemisi filosuna sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Resmi Açılış Töreni
Fahri Konsolosluğun resmi açılışı, Seyşeller Cumhuriyeti Dışişleri ve Turizm Bakanı Sylvestre Radegonde’nin katılımıyla 6 Ağustos 2024 Salı günü Karadeniz Holding’in genel merkezinde gerçekleştirildi. Törene, Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği, Kağıthane Kaymakamlığı, Türk Hava Yolları’nın üst düzey temsilcileri ve Karadeniz Holding Yönetim Kurulu üyeleri ile şirketin üst düzey yöneticileri de katıldı.

İki Ülke Arasında Güçlü Bağlar
Seyşeller Cumhuriyeti Dışişleri ve Turizm Bakanı Sylvestre Radegonde, törende yaptığı konuşmada iki ülke arasındaki ilişkilerin her geçen gün arttığını belirtti. “Türkiye ile Seyşeller arasındaki dostane ilişkileri daha da ileriye taşıyacak bu önemli görevlendirme, iki ülkenin ticaret ve turizm alanlarındaki iş birliğini artırması açısından büyük bir adım. Orhan Remzi Karadeniz’in deneyimi ve vizyonuyla bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tam. Bu atama, sadece diplomatik bağları değil, aynı zamanda ticari ilişkileri de güçlendirecektir” dedi.

karadeniz holding Orhan Remzi Karadeniz Karadeniz Holding CEO’su Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu Olarak Atandı Elektrik

Karadeniz’den Açıklamalar
Karadeniz Holding CEO’su Orhan Remzi Karadeniz, törende yaptığı konuşmada, “Seyşeller Cumhuriyeti’nin İstanbul Fahri Konsolosu olarak atanmış olmaktan büyük onur duyuyorum. Bu görev, Seyşeller Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki bağları güçlendirmek için büyük bir fırsat. Türkiye ile Seyşeller arasındaki ekonomik, kültürel ve turizm alanlarındaki iş birliğini daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Seyşeller’in Türkiye’de büyükelçiliği bulunmadığı göz önüne alındığında, fahri konsolosluğumuz, Seyşeller Cumhuriyeti’nin İstanbul’da temsil edilmesinde ve iki ülke arasında daha yakın bir bağ kurulmasında etkili olacaktır” dedi.

İş Birliğinin Güçlenmesi

Seyşeller’in Özellikleri
Ekonomisinin temel kaynağı turizm olan Seyşeller Cumhuriyeti, Hint Okyanusu’nda bulunan 155 takım adadan oluşuyor. Nefes kesen mercan kumu plajları, berrak suları ve eşsiz biyolojik çeşitliliğiyle tanınan ülke, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çekiyor.

Fahri Konsolosluğun Katkıları
Ankara’nın ardından İstanbul’da açılacak Fahri Konsolosluk, Seyşeller ile Türkiye arasındaki siyasi, ticari, kültürel ve turistik ilişkilerin güçlenmesine önemli katkılar sağlayacak.

Karadeniz Holding CEO’su Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu Olarak Atandı yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Elektrik      Karadeniz Holding CEO’su Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu Olarak Atandı

Karadeniz Holding CEO’su Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu Olarak Atandı
Diplomatik Dönüm NoktasıKaradeniz Holding CEO’su Orhan Remzi Karadeniz, Seyşeller Cumhuriyeti’nin İstanbul Fahri Konsolosu olarak atandı. Bu atama, turizm cenneti Seyşeller i…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-07
Enable Notifications OK No thanks