BOLTA
Enerji Haberleri

ODAŞ’tan Yeni Bir Yan Hak: Müzekart

ODAS_inci_Arikan

Keşfetmeye Davet
ODAŞ, “Keşfeden” temasını öne çıkararak tüm çalışanlarına Müzekart hediye etti. Bu projeyle çalışanlarını Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfe çağırıyor.

Yan Haklara Yeni Bir Ek
Enerji, madencilik ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ODAŞ, çalışanlarına sunduğu yan haklara bir yenisini ekledi. “Keşfeden” temasına vurgu yaparak, tüm çalışanlarına Müzekart sunduğunu duyurdu. Bu hak, mevcut çalışanların yanı sıra yeni işe başlayan herkes için geçerli olacak.

Takım Ruhunu Güçlendirme
ODAŞ, çalışanlarını Türkiye’nin zenginliklerini birlikte keşfetmeye teşvik ederek takım ruhunu güçlendirmek istiyor. ODAŞ bünyesindeki yaklaşık 1000 çalışana dağıtılan Müzekart, bir yıl boyunca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve ören yerinde geçerli olacak. Çalışanlar, Müzekart ile Türkiye’nin dört bir yanındaki tarihi ve doğal zenginlikleri ücretsiz ziyaret edebilecekler.

ODAS inci Arikan ODAŞ’tan Yeni Bir Yan Hak: Müzekart Elektrik

Keşfeden, Dinamik ve Yenilikçi Bir Yaklaşım

ODAŞ, dinamik, öğrenmeye açık, gelişimi benimseyen, güvenilir ve yenilikçi bir değerler sistemi ile hareket ediyor. Çalışanlarına sunduğu yan haklar arasında hibrit çalışma modeli, babalık/annelik izni, yabancı dil desteği gibi imkanlar bulunuyor. Ayrıca, yılda bir kez verilen performans primi, yaşam destek paketleri, evlilik ve doğum dönemlerinde sunulan destekler, özel/tamamlayıcı sağlık sigortası ve taksitli avans gibi yan haklar da mevcut. ODAŞ, işveren markasını güçlendirmek ve yetenekleri korumak için yeni yan haklar üzerinde de çalışıyor.

İnsan ve Kültür Direktöründen Açıklama
ODAŞ İnsan ve Kültür Direktörü İnci Arıkan, “Odaş ailesi olarak, ülkemizi ve çevremizi keşfetmenin bizi geliştirdiğine inanıyoruz. Çevik, dinamik ve yenilikçi iş anlayışımızı çalışanlarımızla birlikte uygulamanın yolunun ülkemizin zenginliklerini keşfetmekten geçtiğini düşünüyoruz. Müzekart ile tüm çalışanlarımızı keyifli bir yolculuğa davet ediyoruz” dedi.

ODAŞ Hakkında

Sektörler ve Başarılar
ODAŞ, enerji, madencilik ve turizm alanlarında faaliyet gösteren bir şirkettir. Başarılı projelere imza atan şirket, sürdürülebilir finansal yönetimi sayesinde kuruluşundan itibaren 5 yıl içinde Borsa İstanbul Ulusal 100 endeksine girdi ve Borsa İstanbul Yıldız Pazar 50 endeksinde işlem görmeye başladı.

Enerji Yatırımları
Türkiye’de 340 MWe’lik kapasiteye sahip Çan 2 Termik Santrali’ni bünyesinde bulunduran ODAŞ, uluslararası arenadaki ilk yatırımını Özbekistan’da 174 MWe kurulu güce sahip doğal gaz kombine çevrim santrali ile gerçekleştirdi.

Madencilik ve Turizm
ODAŞ, antimuan, altın, gümüş, nikel ve kömür rezervlerine sahip. Türkiye’deki madencilik çalışmalarını sürdürürken, Avrupa ve Ortadoğu’da stratejik metal üreticileri arasında yer alıyor. Sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda turizm sektörüne de adım atan ODAŞ, Fethiye’de ilk otel yatırımını gerçekleştiriyor.

Girişimci Kimlik ve Yeni Yatırımlar
Çevresel ve sosyal hassasiyetleri göz önünde bulunduran ODAŞ, farklı sektörlerdeki yeni yatırım fırsatlarını yakından takip ediyor.

ODAŞ’tan Yeni Bir Yan Hak: Müzekart yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Elektrik      ODAŞ’tan Yeni Bir Yan Hak: Müzekart

ODAŞ’tan Yeni Bir Yan Hak: Müzekart
Keşfetmeye DavetODAŞ, “Keşfeden” temasını öne çıkararak tüm çalışanlarına Müzekart hediye etti. Bu projeyle çalışanlarını Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfe çağ…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-07
Enable Notifications OK No thanks