BOLTA
Enerji Haberleri

Schneider Electric’e Bina Karbonsuzlaştırma Alanında Liderlik Ödülü

Schneider Electric_Verdantix_Green_Quadrant_2024

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya lideri olan Schneider Electric, Verdantix’in “Green Quadrant: Building Decarbonization Consulting 2024” raporunda bina karbonsuzlaştırma alanında lider olarak tanındı. Bu ödül, Schneider Electric’in binaların karbon emisyonlarını azaltma konusundaki bütünsel danışmanlık yaklaşımını ve enerji yönetimi konusundaki uzmanlığını ön plana çıkarıyor.

Binalar Sektöründe Karbonsuzlaştırma

Küresel enerjiye bağlı emisyonların %37’sini oluşturan binalar sektörü, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda karbonsuzlaştırma çalışmalarının merkezinde yer alıyor. Verdantix’in bu alandaki ilk raporu, mevcut yapıların karbon ve enerji performansını artırmak için gerekli danışmanlık hizmetlerini değerlendiriyor. Schneider Electric, bina sistemleri optimizasyonu, enerji kullanımı modellemesi, yenilenebilir enerji stratejisi ve tedarik alanlarındaki uzmanlığıyla bu raporda lider olarak öne çıktı.

Schneider Schneider Electric’e Bina Karbonsuzlaştırma Alanında Liderlik Ödülü Elektrik

Başarıyı Getiren Strateji

Schneider Electric Sürdürülebilirlik İş Birimi Başkanı Steve Wilhite, Verdantix tarafından tanınmaktan onur duyduklarını belirterek, “Schneider Electric olarak, enerji verimliliği sağlanmış, dijital olarak desteklenen binaların küresel dönüşümünde güvenilir bir ortak olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Elektrik 4.0 stratejimize uygun olarak tüm sektörlerde karbonsuzlaştırma uygulamalarını sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

Verdantix Kıdemli Analisti Connor Taylor ise Schneider Electric’in çevre alanındaki tarihi uzmanlığına vurgu yaparak, “Schneider Electric, geniş ürün ve hizmet portföyüyle bina yaşam döngüsünü destekleyen enerji ve karbon performansı iyileştirme hizmetleri sunuyor. Şirket, karbonsuzlaştırma tekliflerini ölçeklendirmek ve dijital çözümler geliştirmek için önemli yatırımlar yapmıştır.” şeklinde konuştu.

Schneider Electric’in Sürdürülebilirlik Liderliği

Schneider Electric’in Sürdürülebilirlik İş Birimi, dünya çapında enerji ve sürdürülebilirlik danışmanlığı ve yönetim hizmetlerinde tanınan bir lider olarak 180’den fazla ülkede 3.000’den fazla çalışanıyla hizmet veriyor. Şirket, enerji verimliliği, enerji yönetimi, sürdürülebilirlik danışmanlığı ve yenilenebilir enerji konularında geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. EcoStruxure Resource Advisor ve Zeigo gibi dijital çözümler portföyü ile Schneider Electric, bina karbonsuzlaştırma çalışmalarında önemli bir rol oynuyor.

Schneider Electric Hakkında

Schneider Electric’in misyonu, sürdürülebilirlik ve verimlilikte güvenilir iş ortağı olarak, enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanılmasını sağlamak. Elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarındaki uzmanlığıyla, akıllı endüstriler, dayanıklı altyapılar, geleceğe dönük veri merkezleri ve akıllı binalar için entegre, yapay zeka destekli Endüstriyel IoT çözümleri sunan Schneider Electric, 100’den fazla ülkede 150.000 çalışanı ve bir milyondan fazla iş ortağı ile faaliyet gösteriyor.

Schneider Electric, herkes için sürdürülebilir bir gelecek inşa etme hedefiyle, çeşitlilik ve kapsayıcılığı benimseyen bir yaklaşımla hareket ediyor.

Schneider Electric’e Bina Karbonsuzlaştırma Alanında Liderlik Ödülü yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Elektrik      Schneider Electric’e Bina Karbonsuzlaştırma Alanında Liderlik Ödülü

Schneider Electric’e Bina Karbonsuzlaştırma Alanında Liderlik Ödülü
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya lideri olan Schneider Electric, Verdantix’in “Green Quadrant: Building Decarbonization Consulting 2024” raporunda bin…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-19
Enable Notifications OK No thanks