BOLTA
Enerji Haberleri

Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu

KE_KPV_Paralimpik_Sponsorluk

Sürdürülebilir Enerji ve Toplumsal Sorumluluk
Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin (TMPK) ana sponsoru oldu. Bu stratejik ortaklık, Türkiye’nin paralimpik sporcularına verilen desteği artırmayı ve uluslararası başarılarını daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Kalyon Holding iştirakleri olan bu iki şirket, sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkeleri çerçevesinde, yaşamın her alanına değer katmayı amaçlayan faaliyetlerine devam ediyor.

Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları’nda Destek
Türkiye, 28 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları’na rekor bir katılımla, tam 94 sporcu ile temsil edilecek. Kalyon Enerji ve Kalyon PV, TMPK ana sponsoru olarak bu sporculardan yedisine doğrudan destek sağlayacak:

KE KPV Paralimpik Sponsorluk Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu Dr. Murtaza Ata
  • Okçuluk: Sevgi Yorulmaz
  • Taekwondo: Fatih Çelik
  • Atıcılık: Cevat Karagöl
  • Judo: Döndü Yeşilyurt
  • Halter: Abdullah Kayapınar
  • Atletizm: Fatma Damla Altın ve Muhammet Khalvandi

Bu sporcular, Türk bayrağını gururla dalgalandırmak için madalya mücadelesi verecek.

Yönetimden Açıklamalar
Kalyon Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Dr. Murtaza Ata, bu sponsorluğun önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Kalyon Enerji, faaliyet alanı ve vizyonu doğrultusunda, güneşin sınırsız enerjisinden dünya için fayda üreten bir etki yatırımcısıdır. Paralimpik sporcularımızın azmi, kararlılığı ve başarıları hepimiz için büyük bir ilham kaynağı. Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları’nda milli sporcularımızın yanında olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.”

Kalyon PV CEO’su Ersan Tüfekçi ise, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümlerle Türkiye’nin enerjideki geleceğini inşa ederken, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirtti. Tüfekçi, “Kalyon PV olarak, paralimpik sporcularımıza verdiğimiz destekle toplumumuzun her kesimine enerji ve umut taşımayı hedefliyoruz. Ülkemizin gurur kaynakları olan 94 paralimpik sporcumuzun Paris 2024’te en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve onların yanında olmaktan büyük bir onur duyuyoruz,” dedi.

Kalyon Enerji ve Kalyon PV Hakkında
Kalyon Enerji, sürdürülebilir enerjinin sınırlarını zorlayan bir vizyonla hareket ederken, Kalyon PV de güneş enerjisi teknolojilerinde Ar-Ge çalışmaları ile yurt içinde ve yurt dışında adını duyurmuş bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Bu iki şirket, topluma ve çevreye kattıkları değeri, paralimpik sporculara destek vererek bir adım daha ileri taşıyor.

Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Dr. Murtaza Ata      Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu

Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu
Sürdürülebilir Enerji ve Toplumsal SorumlulukKalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin (TMPK) ana sponsoru oldu. Bu stratejik ortaklık, Türkiye’nin pa…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-28
Enable Notifications OK No thanks