BOLTA
Enerji Haberleri

Eyaletler ısı pompası kullanımını artırmak için güçlerini birleştiriyor

Kaliforniya, Kolorado, Maine, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York, Oregon ve Rhode Island eyaletlerinin hava kalitesi kuruluşları 2040 yılına kadar satılan ısıtma ve klima sistemlerinin yüzde 90’ının ısı pompalarından oluşması çağrısında bulundu.

Koordineli Hava Kullanım Yönetimi için Kuzeydoğu Eyaletleri koalisyonu, konut binalarının elektrifikasyonu için daha geniş bir plan geliştirmek amacıyla piyasa verilerini izlemeyi amaçlıyor. Eyaletlerdeki fosil yakıt bazlı konut ısıtma ekipmanları, 138 bin ton azot oksit ve 6 bin ton is dahil olmak üzere yılda yaklaşık 150 bin ton hava kirleticisine ve 173 milyon ton karbon emisyonuna neden oluyor.

New York Eyalet Çevre Koruma Bakanlığı komiseri Basil Seggos yaptığı açıklamada, “New York Eyaletindeki sera gazı emisyonlarına en çok katkıda bulunanlar binalardır ve bu emisyonların miktarını ve etkisini eyalet düzeyinde önemli ölçüde azaltmak için eylemler hızla devam ediyor.” dedi. Seggos, “Bu yeni çok eyaletli anlaşma ve katılımcı eyaletlerle güçlenen ortaklık, New York Eyaletinin halk sağlığı ve çevre yararına fosil yakıt altyapısını değiştirme ve daha fazla eve ısı pompası kurma yönündeki devam eden çabalarını destekleyecek ve diğer eyaletlerin de bunu izlemesi için bir örnek oluşturacak.” diye ekledi.

#
Anasayfa      bölgesel ısıtma      Eyaletler ısı pompası kullanımını artırmak için güçlerini birleştiriyor

Eyaletler ısı pompası kullanımını artırmak için güçlerini birleştiriyor
Kaliforniya, Kolorado, Maine, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York, Oregon ve Rhode Island eyaletlerinin hava kalitesi kuruluşları 2040 yılına kadar satılan ısıtma v…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-02
Enable Notifications OK No thanks