BOLTA
Enerji Haberleri

Yalova’daki Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıcalarında Sağlık Çalışanlarına Büyük İndirim

Yalova’nın Termal ilçesinde yer alan Sağlık Bakanlığı’na bağlı Termal Kaplıcaları İşletmeleri, sağlık personeline hafta içi konaklamalarda yüzde 50, diğer hizmetlerde ise yüzde 60 indirim sağladı.

Roma, Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinin şifa merkezi olarak bilinen Termal Kaplıca İşletmeleri, sağlık çalışanlarına kapılarını açtı. Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımız, pandemide sağlık çalışanlarının gösterdiği özverili çalışmaların bir karşılığı olarak moral ve motivasyon odaklı bir destek sunuyor. Yatak ücretlerinde yüzde 50, banyo ve termal hizmetlerinde ise yüzde 60’a varan indirim sağlanmıştır. Tüm sağlık çalışanlarımızı bu fırsattan yararlanmaları için Yalova’ya davet ediyoruz. Pandemide ve sürekli yaptıkları özverili çalışmalar için hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Termal Kaplıca İşletmeleri Müdür Yardımcısı Ümit Öztamur, 3 bin 600 hektar alan üzerine yayılmış kaplıcalarının ormanlık bir bölgede yer aldığını ve otel, hamam ile havuzları içerdiğini belirtti. Kaplıcaların milattan önce 3. yüzyıldan beri aktif olarak kullanılan şifalı sulara sahip olduğunu vurgulayan Öztamur, şunları söyledi: “Burada bir termal otelimiz mevcut. 64 odalı termal otelimiz, 13 odalı Çınar Otelimiz ve arka tarafta 12 daireli apartlarımız bulunuyor. Ayrıca, günübirlik ziyaretçilerimiz için hamamlar ve havuzlar da mevcut. Karma hamamımızın yanı sıra, erkekler ve kadınlar için ayrı olarak hizmet veren Valide Hamamımız ve ailelerin kullanabileceği Sultan Hamamımız da tesisimizde yer almakta. Sağlık Bakanlığımız, sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını vermek ve onların bedenen ve ruhen daha iyi hissetmelerini sağlamak amacıyla hafta içleri özel bir indirim uygulaması başlattı.”

The post Yalova’daki Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıcalarında Sağlık Çalışanlarına Büyük İndirim appeared first on Jeotermal Haber.

#
Anasayfa      Termal      Yalova’daki Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıcalarında Sağlık Çalışanlarına Büyük İndirim

Yalova’daki Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıcalarında Sağlık Çalışanlarına Büyük İndirim
Yalova’nın Termal ilçesinde yer alan Sağlık Bakanlığı’na bağlı Termal Kaplıcaları İşletmeleri, sağlık personeline hafta içi konaklamalarda yüzde 50, diğer hizmetlerde ise yüz…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-03
Enable Notifications OK No thanks