BOLTA
Enerji Haberleri

Borsan, A-Tech 2024 Fuarı’nda Geleneksel Yerini Alıyor

borsan_solar

40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Borsan, 2-5 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan A-Tech Fuarı’nda yerini alacak. Hem yurt içinde hem de 80’in üzerinde ülkeye yayılan geniş ihracat ağıyla dikkat çeken Borsan, bu önemli sektörel etkinlikte yine güçlü bir kurumsal varlık gösterecek.

borsan solar Borsan, A-Tech 2024 Fuarı’nda Geleneksel Yerini Alıyor A-Tech 2024

Borsan, Geniş Ürün Yelpazesiyle Fuarda

TURQUALITY® programı kapsamındaki Borsan, A-Tech Fuarı’nda 153 metrekarelik geniş bir stant alanında yer alacak. Hall 1’de E3A numaralı stantta Borsan, bakır ve alüminyum güç kabloları, zayıf akım ve özel tasarım kabloları ile Borled markası altındaki LED aydınlatma ve elektrik tesisat ürünlerini sergileyecek. Satış ve Pazarlama Direktörü Can Okan Yılmaz, “Ürün portföyümüzü sürekli genişletiyor ve pazardaki gücümüzü artırıyoruz. A-Tech, sektörün öncü firmalarını bir araya getiren, önemli bir buluşma noktasıdır. Bu etkinlikte geleneksel katılımımızı sürdürüyoruz ve tekrar yer almaktan mutluyuz,” dedi.

A-Tech Fuarı: Sektörün Önemli Buluşma Noktası

A-Tech Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından sektör profesyonelleri, üretici firmalar ve yabancı ticari alıcıları bir araya getiren uluslararası bir etkinlik olarak kabul ediliyor. T.C. Ticaret Bakanlığı ve birçok önemli kurumun desteğiyle düzenlenen fuar, akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olma özelliği taşıyor.

Borsan, A-Tech 2024 Fuarı’nda Geleneksel Yerini Alıyor yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      A-Tech 2024      Borsan, A-Tech 2024 Fuarı’nda Geleneksel Yerini Alıyor

Borsan, A-Tech 2024 Fuarı’nda Geleneksel Yerini Alıyor
40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Borsan, 2-5 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan A-Tech Fuarı…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-11
Enable Notifications OK No thanks