BOLTA
Enerji Haberleri

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (ÇEDAŞ) Üst Düzey Görev Değişimi

Cedaş_Devir_Teslim

ÇEDAŞ’ın yeni Genel Müdürü Mustafa Altun oldu.

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 1 milyondan fazla aboneye güvenli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunan ÇEDAŞ’ta, genel müdürlük görevine Mustafa Altun atandı. 23 yıllık deneyime sahip olan Altun, 16 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen törenle görevi devraldı.

Cedas Devir Teslim Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (ÇEDAŞ) Üst Düzey Görev Değişimi Çamlıbel Elektrik

Mustafa Altun’un Kariyer Yolculuğu:

  • 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Altun, enerji sektörüne aynı yıl adım attı.
  • 2015 yılında CK Enerji ailesine katılan Altun, 2016-2021 yılları arasında ÇEDAŞ’ta görev aldı.
  • Son olarak Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (BEDAŞ) Yatırım Direktörü olarak görev yapan Altun, CK Enerji bünyesinde Yönetim Danışmanı olarak hizmet verdi.

Niyazi Kıvılcım’ın Yeni Görevi:

  • 2018’den beri ÇEDAŞ Genel Müdürü olarak görev yapan Niyazi Kıvılcım, bundan sonra Çamlıbel Bölge’den Sorumlu CK Enerji Yönetim Danışmanı olarak kamu ve özel kuruluşlarla ilişkileri güçlendirecek.
  • Kıvılcım, enerji sektöründe 40 yılı aşan tecrübesiyle sektöre birçok yenilik kazandıran bir isim olarak tanınıyor.

ÇEDAŞ Hakkında:
2010 yılında özelleşen ÇEDAŞ, Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde 52.520 km² alanda faaliyet gösteren bir elektrik dağıtım şirketidir. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından belirlenen esaslar doğrultusunda yılda 2,8 milyar kWh’nin üzerinde elektrik dağıtımı gerçekleştirmektedir.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (ÇEDAŞ) Üst Düzey Görev Değişimi yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Çamlıbel Elektrik      Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (ÇEDAŞ) Üst Düzey Görev Değişimi

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (ÇEDAŞ) Üst Düzey Görev Değişimi
ÇEDAŞ’ın yeni Genel Müdürü Mustafa Altun oldu. Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 1 milyondan fazla aboneye güvenli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunan ÇEDAŞ’ta, genel müdürlük gö…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-17
Enable Notifications OK No thanks