BOLTA
Enerji Haberleri

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Lubricant Expo’da Yoğun İlgi Gördü

PO_LubExpo_R

Türkiye’nin madeni yağlar ve kimyasallar sektöründeki öncüsü Petrol Ofisi Madeni Yağlar, 17-19 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük madeni yağ fuarı olan Lubricant Expo’da ürün yelpazesini ve yenilikçi çözümlerini sergileyerek büyük ilgi topladı. Bu etkinliğe üçüncü kez katılan Petrol Ofisi, dünya çapında markalarla birlikte fuarda yer aldı.

Lubricant Expo’nun Önemi

Dünyanın dört bir yanından madeni yağ markalarının buluşma noktası haline gelen “Lubricant Expo”, bu yıl Almanya’nın Düsseldorf kentindeki Messe Düsseldorf fuar alanında gerçekleştirildi. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da geniş ürün portföyünü ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçilere sundu.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Lubricant Expo’da Yoğun İlgi Gördü Fosil Yakıt

Fuarın Gelişen Yapısı

2021 yılından beri düzenlenen fuar, giderek artan katılımcı sayısı ve ilgi nedeniyle Essen’den Düsseldorf’a taşındı. Etkinlikte, 5000’den fazla ziyaretçi madeni yağ sağlayıcılarıyla buluştu. Fuarda, yağ katkı maddeleri, otomasyon çözümleri, veri teknolojileri ve kullanıcı uygulama sistemleri gibi çeşitli teknolojiler sergilendi.

Petrol Ofisi’nin Başarısı

Petrol Ofisi Grubu Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “Lubricant Expo, sektörün önemli paydaşlarını bir araya getiriyor ve Petrol Ofisi’nin global arenadaki görünürlüğünü pekiştirmemize olanak tanıyor. Türkiye’de madeni yağlar ve kimyasallar pazarında 2010’dan bu yana lider pozisyonda olan markamızla bu prestijli platformda yenilikçi çözümlerimizi üçüncü kez sergilemekten gurur duyuyoruz” dedi. Ayrıca, Türkiye’nin madeni yağ tüketiminin yarısına katkıda bulunan bir şirket olarak bu fuara katılmanın kendileri için ayrı bir önem taşıdığını vurguladı.

Petrol Ofisi Hakkında

Petrol Ofisi Grubu, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alırken, hava, deniz ve kara taşımacılığında ihtiyaç duyulan tüm yakıt türlerini sağlayan tek grup olarak öne çıkmaktadır. 1941 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren şirket, geniş bir akaryakıt istasyon ağı, 8 akaryakıt terminali, 18 havalimanı ikmal ünitesi ve büyük bir madeni yağ üretim tesisi ile sektöre liderlik etmektedir. Ayrıca, 4 kıtada 33 ülkeye ihracat yaparak Türk mühendisliğini dünya ile buluşturmaktadır.

Petrol Ofisi hakkında daha fazla bilgi almak için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Lubricant Expo’da Yoğun İlgi Gördü yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Fosil Yakıt      Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Lubricant Expo’da Yoğun İlgi Gördü

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Lubricant Expo’da Yoğun İlgi Gördü
Türkiye’nin madeni yağlar ve kimyasallar sektöründeki öncüsü Petrol Ofisi Madeni Yağlar, 17-19 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Avrupa’nın en büy…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-19
Enable Notifications OK No thanks