BOLTA
Enerji Haberleri

OtoPriz: Şarj Ettikçe Kazandıran Kampanya!

1718354225_otoPriz_1

Türkiye genelinde hızla büyüyen OtoPriz, elektrikli araç kullanıcılarına sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekiyor. OtoPriz, Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcılarına özel olarak düzenlediği kampanya ile şarj harcamalarında yüzde 20 iade fırsatı sunuyor. 16 Eylül – 15 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli bu kampanya ile Bankkart kullanıcıları, şarj işlemlerinden 500 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabiliyor.

Yenilenebilir Enerji Yatırımları ve Kazandıran Kampanyalar

Eksim Holding’in tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarına yaptığı yatırımlar doğrultusunda hizmet veren OtoPriz, kullanıcılarına yeni bir kampanya daha sunarak, elektrikli araç ekosistemindeki konumunu güçlendiriyor. OtoPriz, Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliği kapsamında, Bankkart kullanıcılarının harcamalarının yüzde 20’sini anında iade ediyor. Bu fırsat, 16 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında geçerli olup, kullanıcılar maksimum 500 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabiliyor.

1718354225 otoPriz 1 OtoPriz: Şarj Ettikçe Kazandıran Kampanya! EKSİM HOLDİNG

Bankkart Liralar Anında Hesapta!

Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart sahipleri, katılımı Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya SMS ile şarj işlemi öncesinde gerçekleştirmeli. Kazanılan Bankkart Liralar anında hesaba geçiyor ve 21 Kasım 2024’e kadar kullanılabiliyor. Kampanya detayları OtoPriz’in web sayfasında yer alıyor ve kullanıcılar, tüm bilgileri öğrenmek için OtoPriz web sitesi üzerinden erişim sağlayabiliyorlar.

OtoPriz Hakkında

Eksim Holding çatısı altında faaliyet gösteren OtoPriz, Türkiye’nin her bölgesinde hızlı şarj istasyonları ile elektrikli araç kullanıcılarına kapsamlı çözümler sunuyor. Yenilenebilir enerji yatırımlarıyla dikkat çeken OtoPriz, kullanıcı dostu mobil uygulaması ve 7/24 müşteri desteğiyle şarj işlemlerini kolaylaştırıyor.

OtoPriz: Şarj Ettikçe Kazandıran Kampanya! yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      EKSİM HOLDİNG      OtoPriz: Şarj Ettikçe Kazandıran Kampanya!

OtoPriz: Şarj Ettikçe Kazandıran Kampanya!
Türkiye genelinde hızla büyüyen OtoPriz, elektrikli araç kullanıcılarına sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekiyor. OtoPriz, Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcılarına …
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-20
Enable Notifications OK No thanks