BOLTA
Enerji Haberleri

Aksa Enerji’de Üst Düzey Atama: Hakan Yıldırım Başkan Yardımcısı Oldu

1720161903_AksaEnerjiLogo

Aksa Enerji, stratejik olarak konumlandırdığı Mükemmeliyet Merkezi’nin yönetiminden sorumlu olacak Başkan Yardımcılığı görevine Hakan Yıldırım’ı atadı. Türkiye’nin en büyük halka açık serbest elektrik üreticisi olan Aksa Enerji, bu atama ile operasyonel verimliliğini artırmayı ve global büyüme hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Aksa enerji Hakan Yildirim Aksa Enerji’de Üst Düzey Atama: Hakan Yıldırım Başkan Yardımcısı Oldu Aksa Enerji

Hakan Yıldırım’ın Kariyer Yolculuğu

Hakan Yıldırım, lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde tamamladıktan sonra, yüksek lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde aldı. Kariyerine 1998 yılında Aselsan’da başlayan Yıldırım, sonrasında Gama Güç Sistemleri, Siemens Türkiye, Siemens Gamesa ve Kalyon Enerji gibi büyük firmalarda önemli görevler üstlendi. Sanko Enerji’de CEO olarak görev yapan Yıldırım, aynı zamanda Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanlığı ve DEİK Enerji İş Konseyi Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda bulundu.

Mükemmeliyet Merkezi’nin Stratejik Önemi

Aksa Enerji, Mükemmeliyet Merkezi ile operasyonel süreç iyileştirmeleri ve yenilikçi çözümler sunarak enerji sektöründe daha güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor. Bu merkez, şirketin küresel büyümesine ve inovasyon gücünün artırılmasına yönelik kritik bir rol oynayacak.

Aksa Enerji Hakkında

Kazancı Holding bünyesinde 1997 yılında kurulan Aksa Enerji, 9 ülkede faaliyet gösteren, 14 santraliyle toplamda 3900 MW’ın üzerinde kurulu güce sahip, Türkiye’nin en büyük halka açık serbest elektrik üreticisidir. Aksa Enerji, sürdürülebilirlik ilkesini benimseyerek ekonomik, sosyal ve çevresel yönlerden değer katmaya devam etmektedir. Ayrıca, Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde 2015 yılından bu yana yer almaktadır.

Aksa Enerji’de Üst Düzey Atama: Hakan Yıldırım Başkan Yardımcısı Oldu yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Aksa Enerji      Aksa Enerji’de Üst Düzey Atama: Hakan Yıldırım Başkan Yardımcısı Oldu

Aksa Enerji’de Üst Düzey Atama: Hakan Yıldırım Başkan Yardımcısı Oldu
Aksa Enerji, stratejik olarak konumlandırdığı Mükemmeliyet Merkezi’nin yönetiminden sorumlu olacak Başkan Yardımcılığı görevine Hakan Yıldırım’ı atadı. Türkiye’nin en büyük h…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-23
Enable Notifications OK No thanks