BOLTA
Enerji Haberleri

Schneider Electric, Lexium Scara Robotu ile Üretim Süreçlerinin Verimliliğini Artıracak 

Schneider_Electric_Lexium_Robotu
  • Schneider Electric, yeni ultra kompakt Lexium Scara robotuyla üretim hatlarında hız ve verimliliği artırıyor. 
  • Lexium Scara, küçük boyutları ve kolay entegrasyon yeteneğiyle geniş bir yelpazede endüstriyel uygulamalara uyum sağlıyor. 

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında lider olan Schneider Electric, endüstriyel otomasyon portföyünün bir parçası olan yeni ultra kompakt Lexium Scara (Seçmeli Uyumlu Montaj Robotu) yüksek hızlı endüstriyel robotunu tanıttı.

Schneider Electric, Lexium Scara Robotu ile Üretim Süreçlerinin Verimliliğini Artıracak  EcoStruxure

Pil üretimi, elektronik, depo yönetimi ve tüketici paketleme sektörleri dahil olmak üzere birçok endüstride kullanılabilen Lexium Scara, hızlı ve hassas hareketler sunarak makine yükleme, boşaltma, yerleştirme ve paketleme gibi üretim ve montaj süreçlerinde verimliliği artırıyor. 

Diğer robotlara kıyasla %40 daha küçük boyutlara sahip olan bu çözüm, zemin alanını optimize ederek üretim hattı verimliliğini artırmak için tekrarlayan görevleri otomatikleştiriyor ve maliyet etkin bir operasyon sağlıyor.

EcoStruxure Machine Expert Twin dijital ikiz çözümü ile entegre edildiğinde, robot sanal olarak tasarlanıp test edilebilirken, bu sayede CAPEX ve OPEX maliyetlerini düşürmeye, proje zamanlaması ve bütçe aşımlarını önlemeye yardımcı oluyor.

Lexium Scara Robot Pek Çok Özelliği ile Dikkat Çekiyor

En büyük çalışma alanı ve en küçük yer kaplama: Piyasadaki en küçük Scara robotu olan Lexium Scara, sınıfındaki diğer ürünlere göre %40 daha uzun bir z-kol strokuna sahip. Kompakt tasarımı sayesinde değerli zemin alanını en üst düzeye çıkaran Lexium Scara, montaj ve elektrik dolabı alanını en aza indirerek maliyet tasarrufu sağlıyo ve tesis modifikasyonlarına duyulan ihtiyacı azaltıyor.

Basit, kompakt, her şey dahil çözüm: Entegre motorlar ve dahili bir kontrolör ile Lexium Scara, kurulum sürecini kolaylaştırırken, kablolama ihtiyacını azaltıyor, alan tasarrufu sağlıyor ve performansı artırıyor. Lexium Scara ayrıca, özel robotik bilgi gerektirmeden kolayca ayarlanabiliyor.

Kolay çoklu robot entegrasyonu: Lexium Scara, Delta, Kartezyen ve Scara gibi akıllı otomasyon çözümleriyle entegre edilerek çoklu robotların senkronizasyonunu sağlıyor. Dijital ikiz teknolojisi sayesinde robotlar sanal olarak tasarlanıp gerçek dünyada uygulanmadan önce test edilebiliyor.

IP65 koruma sınıfına kolay yükseltme: Lexium Scara, aksesuar kitleriyle IP65 koruma sınıfına yükseltilerek çeşitli çalışma koşullarına adapte edebiliyor ve böylece maliyet etkinliği sağlanıyor.

Güçlü destek ekosistemi: Lexium Robotlarının en iyi performansı için kapsamlı bir servis sözleşmesi ile destek alınabilirken, beklenmedik kesintileri en aza indirerek verimliliği artırmak ve dünya genelinde yedek parça ve uzman servis teknisyenlerine erişmek mümkün.

Schneider Electric Hakkında

Schneider’in amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirerek etki yaratmaktır. Schneider Electric’te biz buna Life Is On diyoruz.

Misyonumuz, Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte güvenilir iş ortağınız olmaktır.

Elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarındaki dünya lideri uzmanlığımızı akıllı endüstrilere, dayanıklı altyapılara, geleceğe dönük veri merkezlerine, akıllı binalara ve yapılara taşıyan küresel bir endüstriyel teknoloji lideriyiz. Uzmanlığımızla desteklenmiş bağlantılı ürünler, otomasyon, yazılım ve hizmetlerle entegre, uçtan uca yaşam döngüsüne sahip yapay zeka destekli Endüstriyel IoT çözümleri sunarak, müşterilerimiz için karlı büyüme sağlamak üzere dijital ikizler sağlıyoruz.

Müşterilerimizin ve paydaşlarımızın yanında, 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren 150.000 çalışanımız ve bir milyondan fazla iş ortağımızdan oluşan ekosistemimiz ile insan değerlerine odaklı bir şirketiz. Herkes için sürdürülebilir bir gelecek inşa etme amacımızın rehberliğinde yaptığımız her işte, çeşitliliği ve kapsayıcılığı benimsiyoruz.

www.se.com/tr/tr/ 

Schneider Electric, Lexium Scara Robotu ile Üretim Süreçlerinin Verimliliğini Artıracak  yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      EcoStruxure      Schneider Electric, Lexium Scara Robotu ile Üretim Süreçlerinin Verimliliğini Artıracak 

Schneider Electric, Lexium Scara Robotu ile Üretim Süreçlerinin Verimliliğini Artıracak 
Schneider Electric, yeni ultra kompakt Lexium Scara robotuyla üretim hatlarında hız ve verimliliği artırıyor.  Lexium Scara, küçük boyutları ve kolay entegrasyon yeteneğiy…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-24
Enable Notifications OK No thanks