BOLTA
Enerji Haberleri

CW Enerji’den Şanlıurfa’da GES Kurulumu

cw_enerji_ges

CW Enerji, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile yaptığı anlaşma çerçevesinde firmanın çatısına Güneş Enerji Santrali (GES) kurulumunu başarıyla tamamladı. Bu santral, firmanın enerji ihtiyacını çevreye zarar vermeden karşılamasına katkı sağlayacak. Kurulan GES, yılda yaklaşık 133 ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktarda, yani 878.954 kg karbon salınımını engelleyecek.

cw enerji volkan yilmaz CW Enerji’den Şanlıurfa’da GES Kurulumu CW Enerji

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, güneş enerjisinin önemi hakkında yaptığı açıklamada, iklim değişikliği ve fosil yakıtların sınırlı olmasının, dünya genelinde yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ilgiyi artırdığını belirtti. Yılmaz, “Güneş enerjisi, sürdürülebilir ve temiz bir enerji kaynağı olarak büyük bir potansiyele sahip. Güneş enerji santralleri hem çevreye dost hem de ekonomik açıdan avantajlı bir enerji üretim yöntemi sunuyor,” dedi.

Şanlıurfa’da tamamlanan bu projeyle firma, hem karbon ayak izini azaltarak çevreye katkıda bulunacak hem de enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürecek. Güneş enerjisinin çevre dostu bir çözüm olduğunu vurgulayan Yılmaz, gelecekte de benzer projelerle Türkiye genelinde daha fazla firmanın bu dönüşümün parçası olmasını hedeflediklerini ifade etti. CW Enerji, yenilenebilir enerjiye yaptığı yatırımlarla Türkiye’deki sanayicilere sürdürülebilir çözümler sunmaya devam ediyor.

Bu proje, yerel ekonomiye katkı sunarken, sürdürülebilir enerji kaynaklarına geçişin hızlandırılması yönünde de önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

CW Enerji’den Şanlıurfa’da GES Kurulumu yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      CW Enerji      CW Enerji’den Şanlıurfa’da GES Kurulumu

CW Enerji’den Şanlıurfa’da GES Kurulumu
CW Enerji, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile yaptığı anlaşma çerçevesinde firmanın çatısına Güneş Enerji Santrali (GES) kurulumunu başarıyla tamamladı. Bu santral,…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-25
Enable Notifications OK No thanks