BOLTA
Enerji Haberleri

SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün Forma Göğüs Sponsoru Oldu

SOCAR__Turkiue_Igdir_Futbol_Kulubu_

SOCAR Türkiye, 2024-2025 sezonunda Iğdır Futbol Kulübü’nün forma göğüs sponsoru oldu. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. Anlaşmaya göre, Iğdır FK, resmi maçlarında SOCAR logosunu formasında taşıyacak.

SOCAR Turkiue Igdir Futbol Kulubu SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün Forma Göğüs Sponsoru Oldu Alagöz Holding

SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, törende yaptığı konuşmada, SOCAR Türkiye’nin ekonomik yatırımları toplumsal kalkınma projeleri ve spora verdiği desteklerle genişlettiğini, Iğdır Futbol Kulübü’nü desteklemenin büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Ibadov, bu iş birliğinin Iğdır’a ve her iki ülkeye hayırlı olmasını dileyerek kulübe başarılar diledi.

Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Azerbaycan’ın en büyük enerji şirketi SOCAR’ın kulübe destek vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti.

Bu sponsorluk, SOCAR Türkiye’nin sporun birleştirici gücüne katkı sağlama amacını sürdürdüğünü ve futbolun enerjisini Türkiye’nin doğusuna taşıdığını gösteriyor.

SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün Forma Göğüs Sponsoru Oldu yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Alagöz Holding      SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün Forma Göğüs Sponsoru Oldu

SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün Forma Göğüs Sponsoru Oldu
SOCAR Türkiye, 2024-2025 sezonunda Iğdır Futbol Kulübü’nün forma göğüs sponsoru oldu. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde, SOCAR Türki…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-26
Enable Notifications OK No thanks