BOLTA
Enerji Haberleri

PO/Marine, Uluslararası Sularda Biyoyakıt İkmali Yaparak Sektörde Öncü Konumunu Güçlendiriyor

PO_Denizcilik_Kidemli_Muduru_Aydin_Yilmaz

PO/Marine, Petrol Ofisi Grubu’nun denizcilik yakıtları alanında lider markası olarak sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarına bir yenisini ekledi. Şirket, Singapur’da dünya genelinde büyük konteyner gemileri, kuru yük gemileri, petrol tankerleri ve LNG taşıyıcılarına biyoyakıt ikmali yapmak üzere Vitol Bunkers iş birliği ile 300 tonluk ilk B24-biyoyakıt ikmalini gerçekleştirdi.

Bu önemli adım, PO/Marine’nin uluslararası sürdürülebilirlik ve karbon sertifikasyonu (ISCC) alanındaki kabiliyetini de güçlendirdiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Şirket, sektördeki lider konumunu koruyarak küresel çapta geniş bir ikmal ağına sahip olup, Türkiye’nin yanı sıra Singapur, Çin, Avustralya, BAE, Kuzey Batı Avrupa, Karayipler ve ABD Körfez Kıyısı gibi stratejik bölgelere hizmet sunuyor.

PO Denizcilik Kidemli Muduru Aydin Yilmaz PO/Marine, Uluslararası Sularda Biyoyakıt İkmali Yaparak Sektörde Öncü Konumunu Güçlendiriyor Aydın YILDIZ

PO/Marine’nin Denizcilik Kıdemli Müdürü Aydın Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sektörün lideri olarak güçlü iş birliklerimiz sayesinde dünya genelinde çeşitli hizmetler sunabilmekten büyük gurur duyuyoruz. Singapur’da gerçekleştirdiğimiz biyoyakıt ikmali, sürdürülebilirlik ve çevre duyarlılığı alanında attığımız önemli bir adımdır,” dedi.

Vitol Bunkers Dekarbonizasyon ve Ticaret Yöneticisi Ammar Hussaini ise iş birliklerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Biyoyakıtlar, denizcilik sektörünün karbonsuzlaşmasında kritik bir rol oynamaktadır. PO/Marine ile olan iş birliğimiz, bu yönde atılan önemli adımlardan biridir,” şeklinde konuştu.

PO/Marine, ileri teknoloji ve sürdürülebilirlik ilkelerini bir araya getirerek denizcilik sektöründe fark yaratan projelerine devam edeceğini ve küresel çapta en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğini vurguladı. Bu tür yenilikçi yaklaşımlar, şirketin gelecekteki büyüme ve etki alanını daha da genişleteceği öngörülüyor.

PO/Marine, Uluslararası Sularda Biyoyakıt İkmali Yaparak Sektörde Öncü Konumunu Güçlendiriyor yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Aydın YILDIZ      PO/Marine, Uluslararası Sularda Biyoyakıt İkmali Yaparak Sektörde Öncü Konumunu Güçlendiriyor

PO/Marine, Uluslararası Sularda Biyoyakıt İkmali Yaparak Sektörde Öncü Konumunu Güçlendiriyor
PO/Marine, Petrol Ofisi Grubu’nun denizcilik yakıtları alanında lider markası olarak sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarına bir yenisini ekledi. Şirket, Singapur’da dünya gen…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-07-10
Enable Notifications OK No thanks