BOLTA
Enerji Haberleri

Schneider Electric, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Karbon Nötr Olmasına Destek Sağlıyor

Schneider_Electric_notr

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde önde gelen Schneider Electric, iştiraki EcoAct ile birlikte, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na iklim katkı projelerinde Resmi Destekçi olarak katılıyor. Bu işbirliği, daha sorumlu oyunlar düzenleme hedefine somut bir katkı sunmayı amaçlıyor.

CEO’nun Açıklaması

Schneider Electric CEO’su Peter Herweck, “Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları, etkinliğin tüm organizasyon aşamalarında emisyonları azaltma, Fransa ve dünya genelinde karbon emisyonlarını yakalama veya önleme projelerini destekleme yoluyla iklim etkilerini minimize etmeyi hedefliyor. Karbon piyasasında global lider olarak, iştirakimiz EcoAct ile Paris 2024’e iklim katkı projelerinin seçiminde destek olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

İklim Katkı Projeleri

İklim katkı projeleri, iklim değişikliği ile mücadele ederken çevresel ve sosyal faydalar sağlıyor. Bu projeler, emisyon azaltma stratejilerini destekleyerek sera gazı emisyonlarını önlemeye veya yakalamaya olanak tanıyor ve aktif olarak iklim değişikliği ile savaşıyor.

Biyolojik Çeşitliliğe ve Yerel Topluluklara Katkı

Schneider Electric, Paris 2024’ü desteklemek için EcoAct’ın uluslararası uzmanlığından faydalandı ve Paris 2024 tarafından belirlenen gereksinimlere uygun üç proje seçti. Vietnam, Ruanda ve Senegal’de bulunan bu projeler, biyolojik çeşitliliğe ve yerel topluluklara fayda sağlıyor ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına katkıda bulunuyor. Her proje, en yüksek sertifikasyon standartlarını karşılayarak titiz bir geliştirme ve değerlendirme sürecinden geçti. EcoAct uzmanları, yerel ortaklarla birlikte projelerin bütünlüğünü sağlamak için ek risk analizleri yaparak düzenli kontroller gerçekleştirdi.

Desteklenen İklim Katkı Projeleri

  • Senegal’de Geçim Mangrov Restorasyonu
  • Ruanda’da Nyaga Su Erişimi
  • Vietnam’da Cam An Nam Güneş Enerjisi

Bu projeler hakkında daha fazla bilgi için Paris 2024 Karbon Katkı Projeleri.

Schneider Electric Hakkında

Schneider Electric, herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmayı ve süreçlerle sürdürülebilirliği ilişkilendirerek etki yaratmayı amaçlar. Biz buna “Life Is On” diyoruz.

Misyonumuz

Sürdürülebilirlik ve verimlilikte güvenilir iş ortağınız olmayı hedefliyoruz. Elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarındaki uzmanlığımızı akıllı endüstrilere, dayanıklı altyapılara, ileriye dönük veri merkezlerine, akıllı binalara ve yapılara taşıyan küresel bir teknoloji lideriyiz. Uzmanlığımızla desteklenmiş bağlantılı ürünler, otomasyon, yazılım ve hizmetlerle entegre, uçtan uca yaşam döngüsüne sahip yapay zeka destekli Endüstriyel IoT çözümleri sunarak, müşterilerimiz için karlı büyüme sağlıyoruz.

İnsan Değerlerine Odaklanıyoruz

100’den fazla ülkede faaliyet gösteren 150.000 çalışanımız ve bir milyondan fazla iş ortağımız ile insan değerlerine odaklı bir şirketiz. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme amacımız doğrultusunda çeşitliliği ve kapsayıcılığı benimsiyoruz.

Daha fazla bilgi için: Schneider Electric

Schneider Electric, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Karbon Nötr Olmasına Destek Sağlıyor yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Elektrifikasyon      Schneider Electric, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Karbon Nötr Olmasına Destek Sağlıyor

Schneider Electric, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Karbon Nötr Olmasına Destek Sağlıyor
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde önde gelen Schneider Electric, iştiraki EcoAct ile birlikte, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na iklim katkı pro…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-07-17
Enable Notifications OK No thanks