BOLTA
Enerji Haberleri

İnci GS Yuasa, Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri’nde Zirvede

inci_gs_yuasa

Başarı ve Ödül

İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın ortak girişimi olan İnci GS Yuasa, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin sektöründe ilk Bakanlık onaylı Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan İnci GS Yuasa, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. (Manisa Teknokent) tarafından düzenlenen 2. Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri’nde Fikri Mülkiyet Hakları kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Küresel Başarı

Manisa’daki üç fabrikasında ürettiği ürünleri 6 kıtada 80’in üzerinde ülkeye ihraç eden İnci GS Yuasa, teknoloji ve inovasyondaki başarısını bir kez daha taçlandırdı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin girişim ekosistemini canlandırmak amacıyla düzenlediği “Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri”nde İnci GS Yuasa zirvede yer aldı.

inci gs yuasa İnci GS Yuasa, Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri’nde Zirvede Fikri Mülkiyet Hakları

Fikri Mülkiyet Hakları Kategorisinde Birincilik

İnci GS Yuasa, Manisa OSB’de bulunan Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinin 3 farklı kategoride değerlendirildiği törende, B Grubu – 50 kişi ve altında Ar-Ge personeline sahip Ar-Ge merkezleri içinde “Fikri Mülkiyet Hakları” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Ödül töreni, Manisa Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenilikçi Vizyon ve Ar-Ge Başarısı

İnci GS Yuasa’nın inovasyon ve teknolojide öncü rolünü vurgulayan Ar-Ge Merkezi Bölüm Müdürü Sibel Eserdağ, “Türkiye’de akü sektöründe Bakanlık onaylı Ar-Ge Merkezi’ne sahip olmamız, yenilikçi vizyonumuzun bir göstergesi. Ekibimizin özverili çalışmaları sayesinde şirketimizin 40. yıl dönümünde bu ödüle layık görülmek büyük bir gurur. Ar-Ge çalışmalarımız ve yatırımlarımızla sadece şirketimize değil, ülkemizin teknolojik gelişimine de katkı sağlıyoruz. İnci GS Yuasa olarak, yenilikçi çözümlerimizle geleceğin teknolojilerini bugünden şekillendiriyoruz. Bu yolda Ar-Ge ekibimizin çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Bu değerli ödülü bize layık gören Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Manisa Teknokent’e teşekkür ederiz” dedi.

İnci GS Yuasa, teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarıyla sektördeki liderliğini sürdürüyor ve geleceğe yönelik yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor.

İnci GS Yuasa, Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri’nde Zirvede yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Fikri Mülkiyet Hakları      İnci GS Yuasa, Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri’nde Zirvede

İnci GS Yuasa, Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri’nde Zirvede
Başarı ve Ödül İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın ortak girişimi olan İnci GS Yuasa, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin sektöründe ilk Bakan…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-07-31
Enable Notifications OK No thanks