BOLTA
Enerji Haberleri

Chint Türkiye’den 2 Milyon Euro’luk Proje Anlaşması

Chint_Sinan_Demirkoca

Chint Türkiye, alçak gerilim pano sistem çözümleri kapsamında yurt dışında yapımı devam eden hastane projeleri için 2 milyon Euro değerinde yeni bir anlaşmaya imza attı. Türkiye pazarında yaklaşık 17 yıldır faaliyet gösteren Chint Türkiye, bu anlaşma ile alçak gerilim pano sistemleri alanındaki en büyük projelerinden birini hayata geçirecek.

Küresel Bir Güç: Chint Türkiye

Enerji sektörünün dünya çapındaki önemli oyuncularından biri olan Chint, 40 yılı aşkın süredir 140 ülkede faaliyet gösteriyor ve 40 binden fazla çalışanı ile hizmet veriyor. Chint Türkiye, bu kapsamda alçak gerilim pano sistem çözümleriyle yurt dışında yapılmakta olan hastane projelerinde yer alarak önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Proje, IEC 61439 /1-2 Standartları’na göre pano tip testleri ile yürütülecek ve Chint Türkiye’nin bu alanda gerçekleştireceği en büyük projelerden biri olacak.

Chint Sinan Demirkoca Chint Türkiye’den 2 Milyon Euro’luk Proje Anlaşması alçak gerilim pano sistemleri

“Yatırımlarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Chint Türkiye Proje Satış Kanal Direktörü Sinan Demirkoca, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, Chint’in küresel pazarda 100’ü aşkın çözüm ve 1.000’in üzerinde ürün serisi ile kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışını sürdürdüğünü belirtti. Çin’in en önemli Ar-Ge yatırımcılarından biri olarak, Chint’in beş büyük fabrikası ve geniş ürün yelpazesiyle güç aktarımı ve dağıtımı, otomasyon, tesisat ürünleri, orta ve yüksek gerilim ürün ve sistem çözümleri sunduğunu vurguladı.

Demirkoca, bu projenin Chint Türkiye için büyük önem taşıdığını belirterek, “İş ortaklarımıza her daim yenilikçi çözümler sunuyoruz. Şirketimizin 40. yılında, yurt dışında yapılacak olan hastane projesinde Chint panolu alçak gerilim ürünlerimizin kullanılacağı güçlü bir projeye imza attık. Bu projenin en önemli özelliği, Chint Türkiye’nin alçak gerilim pano sistemleri ile gerçekleştireceği en büyük proje olması. Başarı hikayemizi önümüzdeki dönemlerde de sürdürerek, yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Chint Türkiye’nin bu büyük projesi, hem Türkiye’de hem de global pazarda markanın konumunu daha da güçlendirecek adımlar atmaya devam edeceğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Chint Türkiye’den 2 Milyon Euro’luk Proje Anlaşması yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      alçak gerilim pano sistemleri      Chint Türkiye’den 2 Milyon Euro’luk Proje Anlaşması

Chint Türkiye’den 2 Milyon Euro’luk Proje Anlaşması
Chint Türkiye, alçak gerilim pano sistem çözümleri kapsamında yurt dışında yapımı devam eden hastane projeleri için 2 milyon Euro değerinde yeni bir anlaşmaya imza attı. Türk…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-19
Enable Notifications OK No thanks