BOLTA
Enerji Haberleri

Erona Enerji’nin Niğde OSB’de Yeni Fabrikası Faaliyete Başladı

Erona Enerji‘nin Niğde Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikası, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış töreniyle kapılarını açtı. Törende, 5,1 milyar liralık yatırımla 15 tesis hizmete girdi. Aynı zamanda, 15,1 milyar liralık bir yatırım hedefiyle 11 tesisin temeli atıldı.

Erona Enerji‘ye ait fabrika, yenilenebilir enerji sistemlerine odaklanarak bölgeye önemli katkılar sunuyor. SCADA birimi, GES (Güneş Enerjisi Santrali), RES (Rüzgar Enerjisi Santrali), ve BES (Biyokütle Enerji Santrali) projelerini yakından takip ederek, bu projelerin işletme ve bakım süreçlerini yönetiyor ve sistemlerin sorunsuz çalışmasına olanak sağlıyor. Enerji üretiminin sürekli ve verimli olmasını hedefleyen bu birim, bölgedeki yenilenebilir enerji projelerinde kilit rol oynuyor.

Ayrıca, fabrika üretim bölümü yüksek gerilim mobil dağıtım sistemlerine odaklanıyor. Tasarım, montaj, test ve devreye alma süreçlerini burada gerçekleştiriyoruz. Bu sayede, enerji dağıtımında daha güvenli ve etkili çözümler sunuyoruz. Yüksek kaliteli ürünlerle enerji sektöründe yenilikçi çözümler geliştiriyor, müşterilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Erona Enerji’nin yeni tesisi, Niğde OSB’nin enerji altyapısını güçlendiriyor ve bölgenin ekonomik gelişimine katkıda bulunuyor. Fabrika, teknolojik yenilikleri ve sürdürülebilir enerji çözümlerini bir araya getirerek, bölgeyi Türkiye’nin enerji üretiminde önemli bir merkez haline getiriyor. Bu yatırımlar, ülkenin enerji ihtiyacını karşılamada önemli bir adım oluşturuyor ve geleceğe yönelik sürdürülebilir bir model sunuyor.

Erona Enerji’nin Niğde OSB’de Yeni Fabrikası Faaliyete Başladı yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Biyokütle Enerji Santrali      Erona Enerji’nin Niğde OSB’de Yeni Fabrikası Faaliyete Başladı

Erona Enerji’nin Niğde OSB’de Yeni Fabrikası Faaliyete Başladı
Erona Enerji‘nin Niğde Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikası, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış …
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-27
Enable Notifications OK No thanks