BOLTA
Enerji Haberleri

Senerji’den Feryal Fermuar’a Enerji Tasarrufu Sağlayan GES Projesi

Senerji olarak, Feryal Fermuar’ın enerji maliyetlerini düşürme hedefiyle tasarladığımız çatı üzeri Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesini başarıyla tamamladı.

Bu proje, 525 kWp kurulu gücüyle yıllık 680.290 kWh elektrik üretimi gerçekleştirecek. Bu üretim, Feryal Fermuar’ın enerji ihtiyacını büyük ölçüde karşılayarak, enerji maliyetlerinde önemli bir tasarruf sağlayacak. Aynı zamanda, bu proje sayesinde şirketin çevreye olan etkisini minimize ediyor.

GES sistemi, sürdürülebilir enerji kullanımıyla doğaya önemli katkılar sunuyor. Bu projeyle, yılda 9.022 ağacın kesilmesini önleyerek, çevreyi koruma çabalarımızı bir adım daha ileriye taşıyoruz. Feryal Fermuar ile güç birliği yaparak, güneş enerjisinden elde edilen bu kazanımlarla, geleceğe yönelik sürdürülebilir çözümler geliştirmeye devam edileceği belirtildi.

Bu başarılı işbirliği, çevreci enerji çözümlerine duyulan ihtiyacı ve bu alanda atılacak adımların önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Senerji, Feryal Fermuar gibi iş ortaklarıyla birlikte, çevreye duyarlı projelere imza atarak, enerjide sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtiler.

Senerji’den Feryal Fermuar’a Enerji Tasarrufu Sağlayan GES Projesi yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Elektrik      Senerji’den Feryal Fermuar’a Enerji Tasarrufu Sağlayan GES Projesi

Senerji’den Feryal Fermuar’a Enerji Tasarrufu Sağlayan GES Projesi
Senerji olarak, Feryal Fermuar’ın enerji maliyetlerini düşürme hedefiyle tasarladığımız çatı üzeri Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesini başarıyla tamamladı. Bu proje, 5…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-27
Enable Notifications OK No thanks