BOLTA
Enerji Haberleri

Petrol Ofisi Grubu, Stevie Awards’tan Dört Ödül Kazandı

Stevie Awards’ta Büyük Başarı
Petrol Ofisi Grubu, yenilikçi insan kaynakları (İK) projeleriyle iş dünyasının prestijli ödüllerinden Stevie Awards’ta dört ödüle layık görüldü. Akaryakıt ve madeni yağlar sektöründe Türkiye’nin lideri olan Petrol Ofisi Grubu, bu uluslararası ödül programında iki altın, bir gümüş ve bir bronz ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İK Analitiği ve Dashboard Projesi
Petrol Ofisi Grubu, “İK Analitiği ve Dashboard” projesiyle “Self Servis İK Çözümü – Uygulama” ve “İK Raporlama Çözümü – Uygulama” kategorilerinde iki altın ödül kazandı. Ayrıca, “İnsan Analitiğinin En İyi Kullanımı” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. 2019 yılında “ölçemediğimiz veriyi yönetemeyiz” anlayışıyla başlatılan bu vizyon, dijitalleşme ve analitik verilerle karar alma yetkinliklerinin geliştirilmesiyle daha da ileri taşındı. Proje, manuel hesaplamalardan dijital ve otomatik raporlamalara geçiş sağlayarak, çeşitli metriklerin anlık olarak incelenmesini ve yöneticilerin karar alma süreçlerinin hızlandırılmasını amaçladı.

Yarını Şekillendiren Kadınlar Projesi
Petrol Ofisi Grubu, çalışanlarına fırsat eşitliği sunmaya ve cinsiyet ayrımı yapmadan en uygun iş ortamını sağlamaya büyük önem veriyor. Bu çerçevede hayata geçirilen “Yarını Şekillendiren Kadınlar” projesi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kariyer gelişimi gibi konulardaki taahhütleri yansıtıyor. Bu proje, Stevie Awards’ta “İşveren Marka Başarısı” kategorisinde gümüş ödül kazandı.

Petrol Ofisi Grubu’nun Değerlendirmesi
Petrol Ofisi Grubu İK Direktörü Burcu Yüksel Kocagöz, ödüller hakkında yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızın iş ve sosyal yaşamlarına değer katmak için projeler geliştiriyoruz. ‘İK Analitiği ve Dashboard’ projemizde olduğu gibi veri analitiği, çalışan bağlılığını artırmamıza ve stratejik kararlar almamıza yardımcı oluyor. ‘Yarını Şekillendiren Kadınlar’ projemizle de çalışanlarımızın motivasyonunu ve verimliliğini artırmayı hedefliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Petrol Ofisi Grubu, Stevie Awards’tan Dört Ödül Kazandı yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Burcu Yüksel Kocagöz      Petrol Ofisi Grubu, Stevie Awards’tan Dört Ödül Kazandı

Petrol Ofisi Grubu, Stevie Awards’tan Dört Ödül Kazandı
Stevie Awards’ta Büyük BaşarıPetrol Ofisi Grubu, yenilikçi insan kaynakları (İK) projeleriyle iş dünyasının prestijli ödüllerinden Stevie Awards’ta dört ödüle layık görüldü. …
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-08-28
Enable Notifications OK No thanks