BOLTA
Enerji Haberleri

Şişecam, RE+ Fuarı’nda Güneş Enerjisi Camlarını Tanıttı

sisecam_ges

Düz cam alanında dünyanın en büyük beş üreticisinden biri olan Şişecam, 9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Anaheim Convention Center’da düzenlenen RE+ Fuarı’na katıldı. Fuarda, güneş enerjisi camlarını ve çeşitli ürün yelpazesini sergileyen Şişecam, ziyaretçilerine bu alandaki en son yenilikler hakkında bilgi sundu.

Güneş Enerjisi Camlarında Yüksek Verimlilik

Şişecam, fotovoltaik modüller için geliştirdiği Sandy ve Prisma desenli güneş enerjisi camlarını sergiledi. Özellikle bu camların yüzeylerine uygulanan Anti-Reflektif kaplama, ışık geçirgenliğini artırırken yansımaları minimize ederek, güneş panellerinde performans artışı sağlıyor. Ayrıca, temperlenmiş camlar, panellerin dayanıklılığını artırarak onları çevresel koşullara karşı daha dirençli hale getiriyor.

Şişecam Hakkında

1935 yılında, Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu ile kurulan Şişecam, cam ve kimyasallar alanında küresel bir liderdir. Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global şirket olan Şişecam, düz cam, cam ambalaj ve cam ev eşyası üretiminde dünya çapında önemli bir konuma sahiptir. Şişecam, üretim faaliyetlerini Türkiye başta olmak üzere Almanya, ABD, Hindistan gibi birçok ülkede sürdürmektedir.

Sürdürülebilirlik ve Gelecek Vizyonu

Şişecam, 24 bini aşkın çalışanı ve dünya genelindeki geniş üretim ağı ile sürdürülebilir büyüme yolculuğunu devam ettirmektedir. CareForNext stratejisi ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda gezegenin korunması, toplumun güçlendirilmesi ve yaşamın dönüştürülmesi için çalışmaktadır.

Şişecam, RE+ Fuarı’nda Güneş Enerjisi Camlarını Tanıttı yazısı ilk önce Enerji Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

#
Anasayfa      Elektrik      Şişecam, RE+ Fuarı’nda Güneş Enerjisi Camlarını Tanıttı

Şişecam, RE+ Fuarı’nda Güneş Enerjisi Camlarını Tanıttı
Düz cam alanında dünyanın en büyük beş üreticisinden biri olan Şişecam, 9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Anaheim Convention Center’da düzenl…
Okumaya devam etmek için QR kodunu tarayın
2024-09-13
Enable Notifications OK No thanks